Er du også typen der hellere vil passe og pleje dit hus end at gå i fitnesscenter? Så har vi en god nyhed til dig! Rigtig meget renoveringsarbejde, giver faktisk ligeså god motion, som hvis du løftede vægte i fitnesscenteret. Inden du begynder at renovere dit tag, er det dog vigtigt at huske at få lavet en Beregning af bjælker til tag, så du er sikker på en bærende konstruktion af dit nye tag.

Forny/forbedr både dit hus og dit udseende

Er næste sommer, den sommer hvor både du og dit tag skal stå i topform? Så er det ikke for sent at komme i gang. Når du skal renovere dit tag, skal du huske at lave en beregning af bjælker til tag. Er du i tvivl om hvordan man laver dem? Så få professionel hjælp hos Calceku Aps. Så er du sikker på at konstruktionen kan holde. Ved ombygning af taget på dit hus, vil du automatisk komme til at lave en masse funktionel træning. Når du går op af ned af stigen, træner du fx dine ben. Når du bærer de mange bjælker, taget består af, træner du dine arme og ryg. På den måde, er der en masse skjult træning i renoveringen af dit hus. Vil du gerne fordoble din træning, imens du renovere dit tag, kan du lave trænings challenge i mellem de forskellige delelementer renoveringen består af. Du kan fx sætte et træningsmål når dit gamle tag er kommet af. Her kan du lave 100 ekstra mavebøjninger. Næste træningsmål kan være når de nye bjælker er kommet på. Her kan du fx lave 100 ekstra burpees. Så plejer du både din krop og dit tag.

Få hjælp af dygtige fagfolk

Er beslutningen om at få både din krop og dit tag i topform taget, men driller det tekniske? Så er der masser af hjælp at hente hos førnævnte Calceku, som blandt andet hjælper med statiske beregninger af stålkonstruktioner.
Hos Calceku Aps er du sikker på at få korrekt og professionelt udførte statiske beregninger af bjælke til tag.

Categories:

Tags:

Comments are closed