Squat rack kommer i mange forskellige varianter og udgaver, hvilket betyder at der kan være store prisvariationer mellem produkterne alt efter designet og formålet.
Denne side er ment som en guide for dig, der går og tænker på at anskaffe dig redskabet, men ikke ved hvad den ekstra pris indebære.


Home-Fristående-Squat-Rack-MH-S201

Home-Fristående-Squat-Rack-MH-S201

Home-Fristående-Squat-Rack-MH-S201
pris: 699 kr.
Spar 13% på getbig.dk
Dette er den billige form for squat rack, der ikke koster specielt meget i forhold til andre, men ikke tilbyder samme form for justerbare indstillinger som mange andre versioner gør.
Denne model er for dem, der gerne vil bruge minimum plads i hjemmet på træningsudstyr, men samtidig gerne vil træne ind i mellem.
fordelen ved denne version er den billigere pris, at den er forholdsvis transportabel og den tager ikke for meget plads i hjemmet.


Justerbar Multi Squat Rack

Justerbar-Multi-Squat-Rack

Justerbar Multi Squat Rack
Pris: 1499 kr.
Denne model kommer i knivskarpt design og i en høj kvalitet. Denne model tilbyder en mere fleksibel mulighed for træning end blot de normale squats og giver også muligheden for at træne dibs. Modellen er også mere robust designet, hvilket betyder den er i stand til håndtere mere vægt og belastning, hvilket gør den optimal for dem, der også gerne vil udfordre kroppen lidt mere og fokusere på et hårdere trænings regiment.

Semi-Pro-Squat-Rack-MS-S107

Semi-Pro-Squat-Rack-MS-S107

Semi-Pro-Squat-Rack-MS-S107
Pris: 1599 kr.
Spar 11% på getbig.dk
MS-S107 – modellen tilbyder ikke muligheden for variation som Justerbar Multi Squat Rack, men den er noget af det absolut bedst du kan få til øvelser med squats. Det stilrene design og de mange ekstra kroge langs de lodrette metalstænger, giver dig endnu større sikkerhed når du udføre din træning. Fødderne er udstyret med gummifødder, hvilket gør denne model meget skridsikker og stabil.
Bredden er justerbar, så du kan indstille den til netop dit behov.
Modellen kan modstå op til 300 kg belastning, så den er perfekt til dig, der gerne vil udfordre sig selv og stadig have fitness udstyr med skarpt design og høj kvalitet.