At være en del af et sportshold eller en forening er en sjov måde at komme i form eller spille en sport, du kan lide med andre ligesindede. Der findes både sportshold og foreninger for voksne og børn. Noget af det bedste ved disse foreninger er at komme ud og prøve kræfter med andre hold i hele landet. Der er mange forskellige arrangementer landet over, der kan gøre holdet bedre og skabe et bedre sammenhold og give gode oplevelser. Desværre kan det være svært at samle pengene ind til turen. Der er ikke mange penge at tjene på at spille en sport, medmindre man er professionel, og der er meget udstyr, der skal købes for de penge, medlemmerne betaler.

Tænk ud af boksen og sælg

Det kan være svært at samle penge nok til at tage sit sportshold med på træningslejr eller idrætsstævne. De fleste har set amerikanske serier, hvor spejdere eller skoleklasser sælger småkager for at opnå et vist beløb til at tage på tur. Det er også blevet populært i Danmark at finde kreative måder at tjene penge til klassekassen. At lave hjemmebagte småkager og sælge dem i nabolaget er bestemt ikke en dårlig idé til at tjene ekstra penge.

Du kan også sælge produkter, du ikke selv behøver at producere. Det er ikke nyt at sportshold eller folk i underholdningsbranchen tjener deres penge på at sælge produkter eller merchandise. Selv professionelle underholdere og sportsfolk kan have svært ved at tjene penge nok til dagligdagen. Fans køber deres produkter for at vise deres støtte og sørge for, at de bliver ved med at spille eller underholde.

Sådan starter du

Tjen penge til din forening og læs mere om, hvordan foreningsmedlemmerne selv kan sælge et par T-shirts, sengetøj eller andet brugbart til familie og venner. For hvert produkt, der bliver solgt, får foreningen en del af omsætningen. Der er et stort udvalg af produkter, der kan sælges, og det enkelte medlem behøver ikke at sælge mange produkter, før der er tjent penge nok. Produkterne bliver sendt til foreningen, så medlemmerne skal ikke selv løfte en finger for at producere eller hente dem. De er nemme at sælge til familie og venner, der gerne vil støtte foreningen og have nye håndklæder eller tøj med i købet. Fokuser på din sport og tag din forening eller dit hold med på oplevelser uden at bekymre dig om omkostningerne.

Categories:

Tags:

Comments are closed