Vil du gerne sætte intensiteten op med din hjemmetræning? Der er rigtig mange måder, hvorpå du kan få sved på panden selv hjemme på stuegulvet. Yogabolde, vægtløftning, motionscykler eller stepbænke er blevet enormt populære redskaber til hjemmetræningen. Hvis du gerne vil bruge hele kroppen og kombinere styrketræning og cardio, så skal du have fat på en boksepude. En boksepude er det perfekte træningsredskab, som du kan bruge når som helst til en varieret og intens omgang træning.

Kom i form med en boksepude

Det er ikke kun de professionelle boksere, som har glæde af en boksepude. En boksepude er et simpelt, men effektivt træningsredskab, som kan benyttes af alle. Når du bokser løs på en boksepude træner du ikke kun din styrke og kondition, du øver også din balanceevne. Boksepuden har megen vægt i sig, derfor kræver det godt med styrke og intensitet, når du bokser.

Det er ikke kun en effektiv træningsform, det er også ganske underholdende. Du kan bokse løs på puden til musik alene, eller gøre det sammen med dine venner og familie der hjemme.

Find en boksepude til dit hjem

Boksepuder er nemme og pladsbesparende, at have i dit hjem. Puden kommer med et smart ophæng, som passer til dit loft og kan hænges i hvilket som helst rum. Det gode ved puden er, at den ikke optager noget gulvplads, og den kan opsættes og afmonteres efter behov.

Der findes mange forskellige boksepuder på markedet i forskellige prisklasser og af varierende kvalitet. Hvis du ønsker den bedste model til dit hjem, så læs mere om testvindende boksepuder, som er blevet anmeldt og kåret af eksperter som de bedste på markedet. Her finder du en grundig anmeldelse med alle produktets specifikationer, samt prissammenligning, så du kan købe den optimale variant til den bedste pris.

Nogle boksepuder kan variere i vægten, således du kan justere, hvor tung puden skal være alt efter behov. Dette er en optimal funktion, hvis du for eksempel vil intensivere træningen uden at skulle udskifte hele puden med en tungere model. Vægten på boksepuden kan justeres med indbyggede cylindere eller med nylonposer med ekstra vægt.

Det bedste program til boksetræning

Mangler du inspiration til at komme i gang med boksetræning? Det kan være svært, at finde fantasien eller inspirationen til, hvordan du udøver den bedste boksetræning. Boksepuden muliggør mange former for træning som både involverer din balance, koordination og styrke.

Du kan for eksempel starte med at øve dig i små simple slag, mens du bevæger dig rundt om puden. Start i et lavt tempo og øv dig i, at slå både i øjenhøjde, midt-sektionen og lavt. Du kan efterhånden øve dig i din teknik med dine slag, og sætte tempoet af din træning op.

Når du har styr på teknikken og bevægelserne, kan du med fordel øge vægten på din boksepude, for at udfordre dig selv og gøre træningen ekstra intens. Der findes rigeligt med video inspiration på nettet, så du kan få en effektiv træning der hjemme med en boksepude.

Categories:

Tags:

Comments are closed