Elsker du at danse? Vil du gerne forbrænde en masse kalorier? Så vil Hit Fit Dance måske være noget for dig. Det er en fantastisk måde at dyrke fitness på, da du får lov til at give den gas med at danse og bare have det sjovt, imens du sætter gang i din forbrænding.

Hvis du er interesseret og leder efter et sted at dyrke Hit Fit Dance, så kan du læse mere her.

Dans dig sund

Med Hit Fit Dance kan du rent faktisk danse dig sund. Danseformen er god til kalorieforbrænding, da der skelnes mellem lav og høj intensitet. Det er et rent energi-boost, hvor du bare får lov til at fyre den af til en masse god musik sammen med dygtige instruktører, der guider dig gennem det. Vær forberedt på at svede en masse!

Hit Fit Dance handler dog ikke kun om at forbrænde kalorier. Der er nemlig mere til det. Du får trænet hele din krop. Det gælder f.eks. også for din koordination og balance. Du skal lære nogle trin, der ikke er svære at lære, men stadig er krævende at lave. Du vil også føle dig udfordret på din smidighed og bevægelighed. Du vil mærke, at du bliver stærkere og får bedre kondi. Derudover vil du også hurtigt mærke, at din kropsbevidsthed og holdning bliver bedre.

Alle årtier og genre

Hit Fit Dance er ikke afhængigt af én slags musikgenre eller musik fra ét bestemt årti. Der vil blive danset til rock’n’roll fra 1950’erne, hvor du kan forvente musik fra Elvis. Du vil også skulle danse the twist fra 1960’erne, hvor du uden tvivl vil komme til at høre The Beatles. Fra 1970’erne er det discoen, der skal danses.

Mon ikke der vil blive spillet et nummer eller to fra Saturday Night Fever. Electro-poppen fra 80’erne skal du heller ikke gå glip af. Eller 90’ernes Eurodance. Hits fra 00’erne, 10’erne og 20’erne vil uden tvivl også kunne få dig op af stolen og ud på dansegulvet. Det er kun de største hits, der vil blive spillet.
Du skal dog ikke være bange for ikke at kende til de forskellige danse. Trinene vil være nemme nok til at alle kan være med. Du skal bare følge instruktøren, og så kommer resten af sig selv. Du kan også selv styre hvor teknisk svært, det skal være. Jo bedre du bliver, jo flere detaljer af koreografien kan du læsse på.

Categories:

Tags:

Comments are closed