Holder du af at cykle og overvejer du at prøve kræfter med at køre på mountainbike i skoven? Så er det vigtigt at du anskaffer dig nogle gode og ikke mindst rigtige mountainbike cykellygter. Der er nemlig stor forskel på cykellygter og til hvilket formål de er lavet. Så er du i tvivl om hvilke MBT lygter du skal bruge, så bliv klogere her. Det er nemlig afgørende at man har de helt rette lygter, hvis man er glad for sin sport.

Forskellen på normale cykellygter og MTB lygter

Når du cykler på din normale cykel imens det er mørkt er du selvfølgelig vant til at bruge cykellygter. De lygter er primært for at bilerne kan se dig og se hvilken vej du køre. Knap så meget for din egen skyld. Hvor dine MTB lygter skal bruges for din skyld. Når du køre på mountainbike i skoven og mørket falder på, så skal du bruge nogle kraftige lygter der kan lyse stierne op. Har du ikke det, bliver det svært og det kan være farligt at køre på din mountainbike i mørket.

Vælg de rigtige MTB lygter

Når du kigger på MTB lygter, skal du kigge efter hvor meget og hvor kraftigt de lyser. Derefter skal du sammenligne dit behov for lygterne. Skal du ud og køre hvor det er blevet mørkt og hvor størstedelen af din cykeltur foregår i mørke? Så skal du vælge nogle lygter der lyser kraftigt op, så du kan se alle huller, bakker, sten, grene og hvad der ellers kan være at forhindringer på din rute. Skal du udelukkende køre i dagslys og køre du hjem, når du kan se at mørket begynder at falde på? Så er dit behov for ligeså kraftige lygter ikke stort og du kan sagtens gå efter nogen der er mindre kraftige i deres lys. De rigtige MTB lygter for dig, afhænger derfor af hvordan du ønsker at cykle og hvornår på dagen du gerne vil cykle på din mountainbike. En anden ting du skal være opmærksom på, når du kigger efter MTB lygter er, at du skal bruge to. En til din cykel og en der skal sidde på din cykelhjelm. Det er ikke alle der er klar over dette og men det er nødvendigt for at din sikkerhed er i top på din cykeltur.

 

 

Categories:

Tags:

Comments are closed