Frugtvand indeholder alt det nødvendige, et køligt glas vand og den friske smag fra dine valgte ingredienser. Citron infused vand og kalk infused vand er nogle af de mest populære valg, men du kan også infuse vand med urter som mynte, salvie eller basilikum.

Bøger fra renæssancens æra viser, at populariteten af ​​aromatiseret og infused vand stammer fra flere århundreder tilbage. I løbet af denne æra var blev blomster oftest anvend til at infuse vandet, muligvis fordi frisk frugt ikke var så let tilgængelig, som det er i dag.

 

I moderne tid er der anbefalinger og opskrifter til infused vand fra alle slags kilder. Influencere, livsstilsbloggere, medicinske fagfolk og endda adskillige kræftforskningsinstitutter støtter infused vand som et sundt alternativ til almindeligt vand.

 

Ernæringsoplysninger

Da infusion af vand med frugt er noget, der ofte gøres derhjemme, er det svært at finde standard ernæringsoplysninger. Mens smag formidles gennem inkludering af frugt, tager vandet i sig selv typisk ikke højde for niveauer af næringsstoffer, vitaminer eller mineraler gennem infusionsprocessen. Hvis du presser frugten for at frigive juice, kan der frigives flere vitaminer og mineraler, men yderligere forskning er påkrævet. Du kan med fordel vælge at anvende Prolife’s nye H20 vandflaske, som har et bærer i bundet med en presser, så lægger du blot den friske frugt i bunden af presseren og så har du en dejlig smag af frisk frugt hele dagen i dit vand.

 

En servering med en kop frugt infused vand indeholder typisk:

 

Kalorier: 0

Protein: 0 gram

Fedt: 0 gram

Kulhydrater: 0 gram

 

Har du købt dit infused vand i en butik, kan det indeholder det generelt lidt nogle kalorier, sukker og kulhydrater, fordi der ofte tilsættes ekstra ingredienser under fremstillingen:

 

Kalorier: 52

Protein: 0 gram

Fedt: 0 gram

Kulhydrater: 13 gram

 

Potentielle sundhedsmæssige fordele ved infunderet vand

De største fordele ved at drikke infunsed vand kommer fra den enkle kendsgerning, at det er vand. Tilstrækkelig hydrering er absolut nøglen til at være sund. Ved at infuse velsmagende smag har mange mennesker tendens til at drikke mere vand. Infusion kan således være en måde at gøre vand mere tiltalende.

 

Nogle af de specifikke sundhedsmæssige fordele ved infuse vand og vand generelt inkluderer:

 

Forebyggelse af dehydrering

 

Mange mennesker oplever regelmæssigt mild dehydrering på grund af deres travle tidsplaner. Det er dog vigtigt at huske, at dehydrering kan blive et alvorligt helbredsproblem. Alvorlig dehydrering kan føre til bivirkninger som diarré, opkastning, feber, varmeskade, krampeanfald og mere.

 

Se mere her:

 

Categories:

Tags:

Comments are closed