MyProtein er en webshop med en masse forskellige kosttilskud. Det er sundhed, der er i fokus, og det kan være irriterende at føle, at sundhed er dyrt, når du vil prøve en masse forskellige tilskud. Derfor er det altid rart at kunne finde en rabatkode til det sted, hvor du overvejer at handle. I dette tilfælde kan du få en MyProtein referral code, så du kan spare en masse penge på dit køb.

Når du vil finde en rabatkode, plejer du muligvis at søge nettet igennem og bruge en masse tid på at finde en rabatkode, der virker – hvis den overhovedet findes. Men du behøver ikke længere at søge i blinde. På TobiasHyldeborg.com kan du finde forskellige rabatkoder, der virker.

Sådan får du rabat

Først og fremmest kan det være, at du har fået en velkomstrabat via nyhedsbrev eller lignende. Hvis ikke, er det værd at undersøge, om det er muligt at tilmelde dig et nyhedsbrev og på den måde få rabat. Hvis ikke, kan du prøve at følge disse trin:

 

  1. Tjek rabatkoderne i listen på linket ovenfor. Når du har fundet en rabatkode, skal du kopiere den fra siden, så du kan indsætte den i rabatkodefeltet på MyProtein.dk.
  2. Du kan bruge henvisningslinket, så du er sikker på, at du lander på den danske side af MyProtein – og ikke den internationale. Hvis det gøres forkert, kan det hurtigt blive dyrt i fragt og told, og leveringstiden kan også blive lang.
  3. Når du har fundet det, du ønsker at købe, skal du lægge det i kurven.
  4. Når du er sikker på, at du har lagt alt det i kurven, du ønsker, skal du klikke ind på kurven, så du kan afslutte dit køb.
  5. Ved dette trin i processen har du mulighed for at indtaste en rabatkode. Det er her, du indsætter den rabatkode, du tidligere har kopieret. Så er du sikker på, at den bliver skrevet helt rigtigt. Du får hele 40% med rabatkoden, hvis du har varer for minimum 399 kr.
  6. Herefter afslutter du de sidste trin. Du kan vælge at afslutte dit køb som gæst, eller oprette en bruger, hvis du forventer at logge ind en anden gang for hurtigere at kunne foretage et køb. Herefter indtaster du blot dine leveringsoplysninger og betalingsoplysninger, og så er dit køb gennemført.

 

Rabatten trækkes automatisk, når rabatkoden indtastes. Skulle den ikke virke mod forventning, kan du prøve at se, om der skulle være en anden rabatkode, du kan afprøve.

 

Categories:

Tags:

Comments are closed